ПЕКЕЛЬНА ПОРАЗКА

0
2063
views

У Кропивницькому «Зірка» приймала новачка елітного дивізіону – рівненський «Верес». Початок зустрічі проходив дуже прогнозовано: після першої половини тайму господарі потроху посилювали тиск на суперників, гольових ситуацій було небагато, але кропивничани стійко «гнули» свою лінію.

На 30-й хвилині «Зірка» отримала право на штрафний, який віртуозно виконав Ігор Загальський, – 1:0. «Верес» був змушений йти вперед ще більшими силами. У «Зірки» було значно більше шансів здобути підсумкову перемогу, якби не прикра помилка в компенсований час. Сергій Сімінін підключився до атаки, змістився в центр та завдав обвідного удару в дальній нижній кут, зрівнявши рахунок перед самою перервою.

У другому таймі  «Зірка» могла відновити свою перевагу одразу після перерви, проте Адернісола Есеола з кількох метрів не влучив у пусті ворота.

В подальшому на полі була абсолютно рівна гра з напівмоментами як у однієї, так і в іншої команди. Розв’язка ж настала на 81-й хвилині, коли арбітр зустрічі Ігор Пасхал вирішив показати другу жовту картку Тарасу Качарабі за фол в центрі поля. Втрата одного з центральних оборонців стала для «Зірки» фатальною. Майже одразу, вийшовши на заміну, Волошинович вивів «Верес» вперед – 1:2, а вже в компенсований час Михайло Сергійчук встановив остаточний рахунок – 1:3.

Після матчу наставник кропивничан Роман Монарьов усю провину за невдачу взяв на себе, зазначивши, що програли не окремі футболісти, а вся команда. Тож якнайшвидше потрібно зробити висновки, адже «Зірку» вже в наступному турі чекає зустріч з київським «Динамо».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here