СПЕКОТНА НІЧИЯ

0
2074
views

Після переможного матчу з “Астрою” у Лізі Європи «Олександрія» у наступному турі чемпіонату України відправилась до Одеси, на побачення з місцевим «Чорноморцем». Звичайно, Володимир Шаран провів ротацію основного складу, але це не може служити відмовкою для гостей, адже справи у Прем’єр-Лізі на старті сезону в олександрійців не можна назвати успішними.

Команди розпочали зустріч, немов задуха над Одесою їх взагалі не торкалася. Суперники намагалися показувати змістовний футбол, по можливості вмикаючи швидкість.

Не можна сказати, що гості виглядали краще, але їх моменти були значно небезпечнішими. Утім забили господарі, причому двічі.  На 26-й хвилині – Третьяков і після перерви на 49-й – Хобленко, зробивши рахунок 2:0.

Слід додати, що «городяни» ще й залишилися в меншості, з гри був вилучений, отримавши червону картку за сукупністю порушень,  Артем Чорній. Тож олександрійцям надії на «комбек» майже не лишалося.

Воскресити надію допоміг Балан, який порушив правила на Пономарі у штрафному майданчику одеситів. Рефері призначив пенальті, який холоднокровно реалізував Василь Грицук.  “Олександрія” ожила та, як-то кажуть, «понеслась». Знову все почалося з Грицука – за три хвилини до закінчення основного часу розрізав передачею оборону господарів, знайшовши у штрафному Пономаря, а Віталій зробив пас на Артема Сітала, перед яким були порожні ворота, – 2:2.

Тож у приємному здобутку “Олександрія” залишила Одесу з бонусом в один бал.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here