ОСЯЯНІ «СЕРПНЕВИМ ЗОРЕПАДОМ»

0
1809
views

Минулої суботи на Кіровоградщині – цього разу у Рівному Новоукраїнського району  – увосьме спостерігали «Серпневий зорепад». Засновником і меценатом цього яскравого фестивалю художньої самодіяльності є група компаній ТОВ «УкрАгроКом».

Порівняно з реальним зорепадом фестивальний, можливо, й не досяг показника 100 «падаючих зірок» на годину, але прагнув до того. Протягом восьми годин на сільському стадіоні виступили 39 колективів і солістів з різних районів Кіровоградщини. Цей святковий букет був насичений усіма можливими барвами та емоціями – від патріотичних до гумористичних. А ще – ароматами кулешу, вареників, шашликів та медовухи.

До участі у програмі також були запрошені українські богатирі з команди найсильнішої людини світу Василя Вірастюка і, власне, сам культовий стронгмен, який після шоу дав коротке інтерв’ю.

– З якою програмою ви приїхали?

– Сьогодні відбувався показовий виступ. Окрім наших офіційних змагань ми, буває, їздимо по містах, маленьких містечках і селах і виступаємо. Для хлопців це фактично чергове тренування, але за участі вболівальників і наших шанувальників.

– Є різниця між виступами у містах та на селі?

– Великі міста – вони таки трошки розбалувані, і потрібен час для того, щоб якось розкачати публіку, а ось в таких місцях люди завжди привітні й готові аплодувати, підтримувати. Певно, тому, що це для них подія. Хоча нас насправді всюди гарно приймають. Не було ще такого випадку, щоб нас засвистали. У Рівному я вперше. Проте на Кіровоградщині бував неодноразово.

– Чи заспіваєте ви сьогодні?

– Можливо, заспіваю, але вже по дорозі додому.

– А якою видалася дорога сюди?

– Спочатку ми їхали за навігатором. І він нас повів начебто короткою дорогою: з села Олександрівка на Новоукраїнку. Це був 21 кілометр жаху. Здається, ми долали цей шлях більш ніж годину…

Увечері на «червоній доріжці» фестивалю з’явилася ще одна зірка – Олег Скрипка з «ВВ»,  чия популярність не вщухає, як і ті аплодисменти, якими його зустріла майже тритисячна аудиторія, що дочекалася кульмінації фестивалю. Розчулений фронтмен вів концерт більш ніж годину. А завершилося свято пишним феєрверком.

Сподіваємося, усі відчули й оцінили щирість і гостинність організаторів та цьогорічних господарів фестивалю, які уміють і добре працювати, і гарно відпочивати.

Роман ЛЮБАРСЬКИЙ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here