ФРАНЦУЗЬКИЙ ДЖОКЕР «ЗІРКИ»

0
2099
views

Перша перемога в чемпіонаті для кропивницької команди була надто важлива. У шостому турі на рідному стадіоні «Зірка» зустрічалася з «Зорею». Команда Юрія Вернедуба провалила старт сезону, і візит до Кропивницького для луганчан повинен був стати початком виходу з кризи, як планував головний тренер.

Адже у «бронзового» призера минулого чемпіонату попереду виступ у лізі Європи. Але підопічні Романа Монарьова з цим були не згодні, адже «Зірка» теж ще не знала смаку перемоги у поточному чемпіонаті. Кропивницька команда продовжує комплектування складу. Саме у матчі з «Зорею» дебютував французький нападник Ішем Ель Амдауї. Він і став джокером Романа Монарьова.

Першими забили луганчани. Артем Громов після рикошету розстріляв наші ворота – 0:1. Одразу після розіграшу м’яча в центрі поля «зіркові» кинулися в атаку. За дві хвилини кропивничани зрівняли рахунок. Ішем Ель Амдауї скористався помилкою капітана «Зорі» В’ячеслава Чечера і з кута воротарської пробив у дотик точно під дальню штангу – 1:1.

Ще один форвард «Зірки» Максим Прядун через десять хвилин зробив все для того, щоб Василь Прийма відправив м’яч до власних воріт (Шевченко не зміг зафіксувати м’яч в руках після потужного удару Драченка зі штрафного) – 2:1. Гості кинулися відіграватись, але рахунок так і не змінився.

Перший тайм поєдинку проти луганської «Зорі», незважаючи на пропущений м’яч, був найкращим у виконанні «Зірки» в цьому сезоні. А от друга половина зустрічі вийшла доволі нервовою, хоча позитивний результат господарям удалося втримати.

Роман ІЛЮШИН

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here