ОПТИМІСТИЧНА ПОДОРОЖ ДО БОРИСОВА

0
1923
views

Головною подією минулої неділі у спортивному житті Кіровоградщини, був матч за участі «Олександрії» у відбірковому раунді плей-офф Ліги Європи. Перший матч із двохраундового протистояння наші земляки проводили у гостях, на полі білоруського БАТЕ.

На жаль, заявлена телетрансляція каналу «Футбол 1» так і не відбулася, і вболівальники вимушені були шукати показ в Інтернеті. А подивитись було на що.

Перші п’ятнадцять хвилин борисівчани просто змітали “Олександрію”, перегравши гостей практично за всіма показниками. Іваніч вже на четвертій хвилині мав виводити господарів вперед, але з центру штрафного не зумів перехитрити Паньківа. Однак другу помилку гостьовій обороні БАТЕ вже не пробачив. Грицук обрізався в центрі, “жовто-сині” розгорнули віялову атаку з правого флангу на лівий, де нікому виявилося накрити Іваніча. Мірко в дотик завдав ідеального удару у праву “шістку” – 1:0.

Мабуть, футболісти БАТЕ були настільки задоволені собою, що втратили концентрацію і пропустили в першій же осмисленій атаці у відповідь: Цуріков виконав передачу з лівого краю, Банада увірвався з глибини і пробив у дотик. Другий гол захисника в Єврокубках.

Гол додав впевненості гостям, які почали діяти набагато розкутіше. Лівий фланг “городян” й взагалі був “у вогні”: зв’язка Бацула – Цуріков практично повністю перегравала своїх опонентів.

БАТЕ так і не зміг зібратись та зламати олександрійську оборону.

Для команди Шарана попереду, мабуть, найважливіша гра сезону, матч-відповідь, і припадає він якраз на свято – День незалежності. Тож будемо сподіватись, що олександрійці подарують усім вболівальникам свято.

У шостому турі Прем’єр-ліги городяни відправились у Львів на гру з місцевими «Карпатами». Прогнозовано склад команди зазнав відчутної ротації, і мінімальними зусиллями команда здобула одне очко на виїзді, зігравши безгольову нічию.

Роман ІЛЮШИН

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here