«НИВА–2010»: НЕЗАКОННЕ РІШЕННЯ СКАСОВАНО, АЛЕ СЛІДСТВО ТРИВАЄ

0
2098
views

Минулого  вівторка у Кіровоградському окружному адміністративному суді відбулося засідання за позовом Миколи Трибиненка, голови ТОВ «Нива-2010», до державного реєстратора Маловисківської міської ради про визнання неправомірними дії та скасування реєстраційних записів.

На суді мали б бути присутні і представники ТОВ «Торговий дім «Дніпромет», компанії «FORTRESS OF ANU ASSOCATION LTD», але ні з Малої Виски, ні з Дніпра ніхто на суд не з’явився.

Представник Трибиненка надав судді копії необхідних документів, яких не вистачало у справі. На тому засідання й закінчилося.

Як стало відомо, Антирейдерська комісія Мін’юсту повернула 35 відсотків підприємства «Нива-2010» співвласникам – родині Трибиненків, які були незаконно виключені реєстратором з переліку засновників. Заступник міністра юстиції з питань державної реєстрації Олена Сукманова під час зустрічі із засновником «Ниви–2010» Миколою Трибиненком у селі Бережинка Кіровоградської області повідомила йому цю новину.

Чиновниця пояснила, що Мін’юст міг розглянути скаргу тільки щодо 35 відсотків підприємства, оскільки стосовно решти триває судове провадження, а у такому випадку, за законом, комісія не має право розглядати скарги. Мін’юст анулював свідоцтво про акредитацію реєстратору Володимиру Руденку, який незаконно переоформив агропідприємство «Нива-2010».  Олена Сукманова зазначила, що це ще не кінець боротьби, але вона дуже рада, що зроблені перші кроки на шляху до відновлення справедливості.

У свою чергу Микола Трибиненко подякував заступнику міністра юстиції за допомогу, «яка проявляється не на словах, а на ділі».

– Нас радує той факт, що зараз сама юстиція до нас приїжджає. Без вашої підтримки нам було б дуже важко, – зазначив Микола Трибиненко.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here