ДЕНЬ МІСТА: НОВІ АВТОБУСИ, ВІДОМІ РОК-ГУРТИ І «ТАНЦЮЮТЬ ВСІ!»

0
2025
views

Вперше Свято міста відзначатимуть не один, а цілих десять днів. Святкова програма розпочинається 7 вересня і вміщує безліч заходів: концерти, виставки, ярмарки, спортивні змагання, театральні дійства та інше. Про це під час прес-конференції розповіла керуюча справами виконкому міськради Альвіна Бондаренко.

Традиційно задіяні головні площі Героїв Майдану, біля міськради та вулиця Дворцова, а ще – Козачий острів та набережна Героїв Чорнобиля. Крім цього, танцювальні майданчики будуть облаштовані ще в кількох місцях, де виступатимуть відомі танцювальні колективи. У Dance-параді візьме участь майже тисяча танцюристів. Організатори планують, щоб місто одночасно затанцювало.

– Доволі тривалий період наше місто носить статус танцювальної столиці України. Саме тому вихованці танцювальних шкіл Кропивницького презентують свої доробки на святі. Чимало колективів та ансамблів виявили бажання взяти участь у данс-параді. Розпочнеться він біля пам’ятника Янголу-охоронцю і рухатиметься до 4-ї школи. Там на танцюристів чекатимуть автобуси, які розвезуть колективи по локаціях, розташованих майже в усіх мікрорайонах міста, щоб донести танцювальне свято для всіх, – розповіла Бондаренко.

У День містa жителі Кpoпивницькoгo безкoштoвнo їздитимуть кoмунaльним тpaнспopтoм. Тaкoж Aльвінa Бoндapенкo дoдaлa, щo дo свята в місті з’являться кількa нoвих aвтoбусів.

У paмкaх святкувaння виступить укpaїнський гуpт «Aнтитілa». Пpo це з гордістю пoвідoмилa paдник міськoгo гoлoви Євгенія Шустеp. У хлoпців дуже нaсичений гpaфік. Aле вдaлoся дoмoвитися з ними зaздaлегідь, хоча це булo дуже вaжкo зpoбити.

Тaкoж містяни побачать «Вечіpні pитми святкoвoгo містa» та місцеві гуpти «Garage Band», «ЕФІP» тa «UP&UP».

На площі Героїв Майдану відбудеться парад пожежно-рятувальної техніки з нагоди Дня рятівника. Біля будинку міської ради містян та гостей Кропивницького пригощатимуть пирогом «Рум’яні щічки».

Вадим ДРИГА, Світлана КОСТЕНКО.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here