АНДРІЙ РАЙКОВИЧ: МІСТО ВКЛАДАЄ МІЛЬЙОННІ КОШТИ В РОЗВИТОК МЕДИЦИНИ, ВІД ЛІКАРІВ ЧЕКАЄМО ВИСОКОГО РІВНЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ

0
1696
views

Підвищити увагу до роботи медичних закладів у Кропивницькому наказав сьогодні підлеглим міський голова Андрій Райкович.

В обласному центрі відкрито чотири нових сучасних заклади охорони здоров’я. У всіх них створені комфортні умови перебування пацієнтів, а кабінети і палати оснащені сучасною медичною апаратурою. Тож, переконаний Андрій Райкович, відповідним має бути і рівень надання послуг та ставлення до хворих.

Керівництво управління охорони здоров’я отримало завдання зібрати керівників лікарняних закладів, і провести серйозну розмову щодо цього питання. Звернути увагу головний медик міста має і на повідомлення про вимагання грошей з пацієнтів окремими медиками.

– Я дуже багато знаю. І якщо раз – другий промовчу, то на третій всі заслужені і незаслужені головні і рядові лікарі знімуть свої білі халати і нехай шукають іншу роботу, – попередив підлеглих міський голова. – Особливу увагу, повторюю, – прошу звернути на дитячі медичні заклади. Ми будемо вкладати десятки мільйонів коштів в медицину, а бездушнее ставлення до хворого і елементарне нехтування обов’язковим регламентом керівників лікувальних установ зведуть нанівець наші зусилля. Так не буде!

Міський голова вкотре наголосив, якщо керівники медичних закладів пенсійного віку втомилися якісно працювати, їм на заміну прийде нове покоління, бо так вимагає час.

Джерело: http://www.kr-rada.gov.ua/news/andriy-raykovich-misto-vklada-milyonni-koshti-v-rozvitok-meditsini-vid-likariv-chekamo-visokogo-rivnya-obslugovuvannya.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here