У КРОПИВНИЦЬКОМУ В РАМКАХ ПРОЕКТУ «ШЛЮБ ЗА ДОБУ» ОДРУЖИВСЯ УЧАСНИК АТО

0
398
views

23 вересня, у приміщенні обласного художнього музею традиційно відбулося урочиста реєстрація шлюбу за пришвидшеною процедурою. Можливістю одружитися без зайвої витрати часу вирішили скористатися наречені Олександр Стасенко та Оксана Фесенко.

«Від себе особисто та всієї команди юстиції вітаю закоханих з одним із найважливіших моментів  у їх житті – офіційною реєстрацією стосунків.  Сьогодні ви взяли шлюб за пришвидшеною процедурою, але на цьому наша зустріч не закінчиться. Ми обов’язково повернемося до вас, щоб у майбутньому привітати з народженням малюка і вручити перші документи дитини у пологовому будинку. Користуючись нагодою,  хочу подякувати Олександру за те, що він ризикував власним життям, захищаючи нашу Батьківщину на Сході. Сьогодні прийшла  наша черга робити все можливе для того, щоб ви разом із своєю сім’єю не відчували дискомфорту в повсякденному житті й не витрачали час у чергах під кабінетами чиновників. І це ви можете відчути вже сьогодні, одружуючись у рамках проекту «Шлюб за добу», який був запроваджений Міністерством юстиції України», – звернувся з вітальним словом до наречених начальник обласного управління юстиції Вадим Гуцул.

Пілотний проект Мін’юсту «Шлюб за добу» стартував у Кропивницькому 31 березня 2017 року. Олександр Стасенко та Оксана Фесенко стали 169 парою, які вирішили одружитися за пришвидшеною процедурою.

Джерело: головне територіальне управлінню юстиції у Кіровоградській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here