КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСТЬ СЕРЕД ЛІДЕРІВ З ОБСЯГІВ ВИКОНАНИХ БУДІВЕЛЬНИХ РОБІТ ЗА ПІДСУМКАМИ 8 МІСЯЦІВ

0
1761
views
За підсумками січня-серпня 2017 року підприємства України виконали будівельні роботи на суму 53,5 млрд. грн., індекс будівельної продукції по відношенню до аналогічного періоду 2016 року склав 125,4%.

Про це повідомив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе.
«Будівельна галузь продовжує стабільно зростати. І дуже добре, що позитивна тенденція спостерігається не стільки у столиці, як усі звикли, а в інших регіонах України. За даними Державної служби статистики за підсумками січня-серпня цього року підприємства вже виконали будівельні роботи на суму 53,5 млрд. грн. Об’єми будівництва зросли більш ніж на чверть у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Лідерами є Житомирська, Кіровоградська, Запорізька, Одеська та Київська області», — сказав він.
Так, індекс будівельних робіт у Житомирській області склав 167%, Кіровоградській — 165%, Запорізькій — 141%, Одеській — 135%, Київській — 134%.
Тільки Луганська та Чернівецька області знизили темпи будівництва в порівнянні з аналогічним періодом минулого року — індекси будівельної продукції склали 79% та 95% відповідно.
За підсумками звітного періоду індекс будівництва інженерних споруд склав 130,1%, будівель — 121,4%.
Нове будівництво, реконструкція та технічне переоснащення становили 77% від загального обсягу виконаних будівельних робіт, капітальний і поточний ремонти — 13% та 10% відповідно.

Джерело: http://www.kr-admin.gov.ua/start.php?q=News1/Ua/main.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here