ПРЕДСТАВНИКИ ГРОМАДСЬКОСТІ ВНЕСЛИ ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО ШЛЯХІВ РЕАЛІЗАЦІЇ СТРАТЕГІЇ 2020 МВС

0
335
views

26 вересня в Головному управлінні Нацполіції в Кіровоградській області відбулася презентація та обговорення «Стратегії розвитку системи МВС України до 2020 року». 

Участь у заході взяли заступник начальника поліції Кіровоградщини Дмитро Ткачонок, регіональний представник Управління забезпечення прав людини НПУ в Кіровоградській області Микола Сульжук, а також представники робочої групи Громадської ради при МВС в області та засобів масової інформації.

Насамперед, присутнім було презентовано основні пріоритети Стратегії, визначені під час роботи над проектом – безпечне середовище, протидія злочинності, дотримання прав і свобод людини органами системи МВС, ефективне інтегроване управління кордонами і збалансована міграційна політика, якість і доступність послуг, ефективне врядування, прозорість і підзвітність, розвиток кадрового потенціалу та соціальний захист працівників.

Після ознайомлення з ключовими положеннями документу, учасники заходу перейшли до обговорення та внесення власних пропозицій, що стосуються процесу реформування правоохоронних органів.

Зокрема, було запропоновано звернути увагу на питання кадрового забезпечення, соціального та особливо правового захисту поліцейських, їх мотивації, реабілітації особового складу, у тому числі і після участі в АТО, належного матеріально-технічного забезпечення, розмежування функцій та спеціалізації підрозділів, розширення повноважень поліції щодо докомісійноїперевірки кандидатів на службу у відомстві.

Наприкінці зустрічі заступник начальника поліції Кіровоградщини Дмитро Ткачонок подякував присутнім за активну участь в обговоренні Стратегії, конструктивні зауваження та небайдужість. Також запевнив, що у найкоротший термін усі пропозиції громадськості будуть надіслані до Міністерства внутрішніх справ для узагальнення та врахування у процесі реалізації «Стратегії розвитку системи МВС України до 2020 року».

 Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here