КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ВУЛИЦІ ВЕЛИКОЇ ПЕРМСЬКОЇ ВИКОНУВАТИМЕТЬСЯ ПІДРЯДНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ – ПЕРЕМОЖЦЕМ ТЕНДЕРУ

0
322
views

Незаконно облаштована паркова по вулиці Великій Пермській буде демонтована, Капітальний ремонт вулиці Великої Пермської у Кропивницькому виконуватиметься підрядною організацією – переможцем тендеру виключно за затвердженим проектом.

На цьому наголосив начальник головного управління ЖКГ Віктор Кухаренко, коментуючи журналістам чутки щодо можливого облаштування місця паркування біля будинку №11/2 без дозвільних документів.

 – Проектом не передбачено будівництво у цьому місці заїзної кишені. І її тут не буде, – попередив Віктор Кухаренко. – І проїжджа частина, і тротуар будуть виконані, як це передбачено проектом, що розробив спеціалізований інститут.

Дорожники вже почали виконувати підготовчі роботи, у тому числі риють траншею під встановлення бордюрного каменю по зовнішньому краю незаконного місця паркування.

Історію протистояння міської влади намаганню одного із місцевих підприємців збудувати біля свого будинку паркову нагадав начальник спецінспекції Андрій Максюта.

– Міська влада забила на сполох, коли підприємець у 2016 році зробив перші потуги незаконного будівництва, – відзначив Андрій Максюта. – Спеціспекція склала протоколи, адмінкомісія призначила максимальний штраф за проведення земляних робіт без дозволу. Більше того, поліція видала спеціальний припис, яким, відповідно до чинного законодавства, у цьому місці заборонено облаштування місця паркування.

Не зважаючи на заборону, підприємець зробив спробу у серпні 2017 року продовжити будівництво, домовився з дорожніми працівниками і ті почали підготовку до асфальтування. Знову на місце події виїхав секретар міської ради Андрій Табалов, спецінспекція, поліція. Спільними зусиллями роботи вдалося зупинити.

 – Позиція міської влади, особисто міського голови Андрія Райковича є чіткою і зрозумілою, – акцентувала увагу радник міського голови Євгенія Шустер. – Жодного незаконного будівництва на території Кропивницького не буде! Відповідно, у даному випадку дорожники під час капітального ремонту демонтують основу майданчика для паркування і відновлять у цьому місці тротуар і газон.

Джерело: http://www.kr-rada.gov.ua/news/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here