ЮРИСТИ ФІСКАЛЬНОЇ СЛУЖБИ КІРОВОГРАДЩИНИ ВИГРАЛИ У СУДАХ МАЙЖЕ 283 МЛН ГРИВЕНЬ

0
1660
views

Протягом 2017 року юридичною службою органів ДФС Кіровоградської області здійснювалось супроводження 2127 справ різних категорій (з урахуванням позовів минулих років), на загальну суму 3,8 млрд гривень.

За результатами їх розгляду повністю або частково на користь органів ГУ ДФС у Кіровоградській області винесено 183 рішення на суму 282,7 млн грн, що становить більше 70 відсотків як від загальної кількості винесених рішень, так і від їх загальної суми.

Серед адміністративних справ за позовами платників податків до територіальних органів ДФС Кіровоградської області  більшу частину складають справи про визнання недійсними/нечинними податкових повідомлень – рішень. Так, з початкуцього року судами розглянуто 51таку справу на 22,5 млнгрн, з яких на користь органів ДФС – 36 справ на суму 18,5 млнгривень. А це більше 60 відсотків.

«Основними причинами винесення рішень на користь фіскальних органів області є підвищення рівня претензійно-позовної роботи та удосконалення механізму захисту у судах позиції відомства фахівцями юридичних підрозділів», – зазначив в.о. начальника ГУ ДФС у Кіровоградській області Сергій Тертичний.

ГУ ДФС у Кіровоградській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here