ГАЙВОРОН: НЕСПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ

0
2106
views

Не на стадіоні, а за стадіон – такі змагання влаштували до Дня міста у Гайвороні очільники райцентру-іменинника та району. Подробиці передсвяткових перипетій регулярно викладала у соцмережах Гайворонська міськрада.

Зокрема, за п’ять днів до свята офіційне місто повідомило про таке: мовляв, ще 14 серпня письмово попрохали в РДА надати дозвіл проводити свято міста на стадіоні «Прибужець» (останнім часом традиційну для таких заходів локацію. – Ред.). Натомість отримали повідомлення про те, що на стадіоні 24 вересня відбудуться спортивні змагання з городків, шахів, легкої атлетики і футболу. Як зазначає міськрада, «зазвичай спортивні заходи до Дня міста традиційно проходили напередодні і в цьому році їх також можна було провести 23 вересня. Але РДА вирішила інакше. З 1989 року традиційним місцем проведення Дня міста був стадіон «Прибужець». В 2017 році за чотири дні до проведення свята нам повідомляють, що він зайнятий. За 28 років святкування Дня міста такого ще не було!»

На щастя для мешканців міста-іменинника, яке відзначило 265-ту річницю від дня заснування, очільники міста та району встигли порозумітися: зрештою святкові заходи відбулися у межах традиційної локації, а саме на стадіоні. Жителі та гості Гайворона мали змогу знову оцінити віртуозність військового оркестру Державної служби транспорту, долучитись до маршу миру і єдності за участі учасників АТО, послухати артистів співочого та розважального жанрів, споглядати світлове шоу та взяти участь у святковій лотереї.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here