НОВОМИРГОРОД: ДРАЙВ ТРЬОХ СТИХІЙ І ПЕРЕМОГА КОЗАЦЬКОГО ДУХУ

0
2946
views

У Новомиргороді вперше в історії пройшов зліт байкерських ватаг з усієї України. Про це розповів міський голова Новомиргорода Ігор Забажан.

– 23 вересня круча посеред лісопаркової зони в районі колишнього зоотехнікуму над ставом перетворилась на справжній козацький зимівник Тресяги. Потужного ревіння мототехніки та гамору наметового табору вистачило, щоб заглушити пориви вітру та шум пекельної негоди. А настрій козаків на залізних конях, що майже на руках виносили на майдан організатори злету через розбитий дощем шлях, говорив про те, що дух козацький непереможний.

За підтримки Новомиргородської міської ради та стронгмена, організатора мережі фітнес-клубів “MIAMI GUM” Валерія Лісуна для учасників було представлено насичену програму.

Як і передбачено правилами, працював стіл реєстрації, у зоні наметових таборів розміщувались команди байкерів, навпроти сцени готувались різноманітні страви та випічка, парував 100-літровий казан козацької каші від міського голови. Сцена для виступу рок-гуртів була розташована у центрі створеного ландшафтом амфітеатру, а за сидіння мали слугувати тюки соломи.

Від величезних залізних драконів, вартих голлівудського блокбастеру, до звичайних серійних мотоциклів, від сивочолих бородатих лицарів у шкіряних латах і до зовсім юних початківців байкерської справи – усі могли знайти собі компанію у вирі фестивалю.

Ну а який байкер не шанує рок?! У своїх виступах на сцені гурти ЦЕЛОFUNK, METAL INVASION, DARKNESS, наш новомиргородський FUNDIRE представили публіці власні композиції та кавери славнозвісної METALLICA. Шалений стрим важкого року назавжди поховав намір погоди завадити вечірці. Велетенські вогнища розігнали темряву, як символ перемоги козацького духу над усіма негараздами. З народженням нового всеукраїнського МОТОРОКФЕСТУ! У нього буде довге і успішне майбутнє, адже народився він загартований дощем, вітром і вогнем.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here