«ОЛЕКСАНДРІЯ» РОЗІЙШЛАСЯ МИРОМ З «МАРІУПОЛЕМ»

0
1883
views

У 10-му турі Прем’єр-Ліги олександрійці в Маріуполі зустрічалися з однойменним клубом. Напередодні зустрічі у «Маріуполя» змінився тренер – Олександр Севідов пішов, а на його місце  прийшов Олександр Бабич. Для Володимира Шарана це була непогана нагода скористатися перехідним періодом в стані господарів.

Рахунок у матчі відкрили олександрійці. Наші земляки провели швидку контратаку, яка увінчалася забитим голом. Артем Полярус виконав навіс на Старенького, Сергій скинув головою на Василя Грицука, який в один дотик в падінні розстріляв ворота «азовців» – 0:1.

У другому таймі все-таки старання хазяїв відзначитися у воротах «Олександрії» перевтілилися в забитий гол. Вже наприкінці матчу, після розіграшу кутового, Сергій Яворський опинився один перед голкіпером і в падінні головою зрівняв рахунок.

У наступному турі усіх вболівальників Кіровоградщини чекає місцеве дербі «Олександрія» – «Зірка». Нагадаємо, зараз команди мають однакову кількість очок, по вісім, і займають 8 та 9 позиції у турнірній таблиці.

Роман ІЛЮШИН

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here