АНДРІЙ РАЙКОВИЧ: ЯКІСТЬ РЕМОНТУ ДОРІГ У КРОПИВНИЦЬКОМУ НЕОБХІДНО ЖОРСТКО КОНТРОЛЮВАТИ СУЧАСНИМИ ТЕХНІЧНИМИ ЗАСОБАМИ

0
1761
views

У Кропивницькому активно продовжується ремонт дорожнього покриття на вулицях міста. Як повідомив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради, у ці дні дорожники капітально ремонтують дві транспортні магістралі обласного центру: вулиці Преображенську і Верхню Пермську.

Ремонтні роботи завжди пов’зані з ускладненням і обмеженням руху транспорту, тож очільник міста звернувся до патрульної поліції щодо належної організації безпеки дорожнього руху.

– До міської влади надходять скарги від мешканців міста: тиждень не працював світлофор на одній із найжвавіших магістралей, зафіксовано багато поламаних і понівечених знакiв. Усе це часто стає причиною аварiй, які останнім часом надто часто трапляються в обласному центрі, – наголосив очільник міста. – Дорожники не виконали також моє доручення щодо встановлення відповідних знаків по вулиці Авіаційній біля школи, де цього року облаштовані початкові класи. Там щойно відремонтували дорожнє покриття і автомобілісти рухаються на підвищених швидкостях, а ця ділянка дороги мала б бути максимально безпечною.

Підвищеної уваги патрульної поліції потребують і дві вулиці навколо будинку міської ради: Тараса Карпи і провулок Центральний. Паркування тут здійснюється у хаотичному порядку. Під час надзвичайної ситуації це може призвести до того, що ні пожежна техніка, ні «швидка допомога» не зможуть тут проїхати.

Окреме доручення міський голова надав головному управлінню житлово-комунального господарства.

– Усі ремонтні роботи на дорогах міста мають виконуватися у жорсткій відповідності до виготовлених проектів, – підкреслив Андрій Райкович. – До мене надходять сигнали,що власники магазинів по Верхній Пермській хочуть облаштовувати біля своїх закладів заїзні кишені для паркування. І звертаються вони про допомогу до працівників підрядних організацій, які виконують у цьому місці капітальний ремонт. Такі дії неприпустимі.

Крім того, міський голова звернув увагу комунальників міста на забезпечення надійних перевірок якості виконаних робіт з капітального ремонту доріг, а для цього варто застосовувати сучасні засоби об’єктивного контролю.

Джерело: http://www.kr-rada.gov.ua/news/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here