МЕТАЛЕВІ ВАНДАЛИ У КРОПИВНИЦЬКОМУ ОБРАЛИ НОВИЙ ОБ’ЄКТ ПОЛЮВАННЯ – ШЛЯХОПРОВІД ПО ПРОВУЛКУ ОБ’ЇЗДНОМУ

0
1755
views

Мисливці за металом розширюють географію своєї злочинної діяльності. Сьогодні до міської спецінспекції звернулися мешканці міста, які повідомили, що невідомі особи крадуть елементи металевої огорожі шляхопроводу на провулку Об’їздному.

Керівник спеціспекції оперативно викликав на місце злочину патрульну поліцію, сюди прибула і слідча група. Правоохоронні органи зафіксували на місці злочину домкрат, яким «чорні металісти» розсували перила і виймали секції огорожі без застосування газових різаків чи «болгарок».

Сьогодні, 02 жовтня, міський голова Андрій Райкович на апаратній нараді акцентував увагу працівників поліції на необхідність активізувати діяльність, направлену на профілактику крадіжок комунального майна.

– Держава свідомо йде на збільшення чисельності патрульної поліції, туди відбирають найкращих, – наголосив Андрій Райкович. – Місто допомагало, допомагає і буде підтримувати міську поліцію, але громада очікує від правоохоронних органів ефективної роботи, особливо у умовах, коли у країні йде війна і громадська безпека має стати пріоритетом у діяльності влади.

 
 
 Джерело: http://www.kr-rada.gov.ua/news/

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here