ВЛАСНЕ КІНО ВІД “МЕТЕЛИЦІ”

0
1912
views

Креативна та наполеглива команда зразкового хореографічного ансамблю «Метелиця» дитячо-юнацького клубу «Ровесник» відділу сім’ї та молоді міської ради Кропивницького беруть участь у зйомках власного презентаційного відеофільму в українському стилі.

Ініціатором проекту виступила педагог-організатор колективу Марія Клімовицька, а викладачі Геннадій Баронін та Владислав Коваль перевтілилися в мужніх козаків. Вони дуже швидко опанували їзду верхи на конях, не зважаючи на відсутність досвіду у цій нелегкій справі, продемонстрували спритність у бою на шаблях та зачарували всю команду майстерними хореографічними трюками.

Вихованці колективу – Ірина Отрош та Анастасія Запасная вдало створили образ справжніх українських красунь. Вони із запалом танцювали з козаками та втілювали у життя ідеї креативного режиссера – постановника Вітольда Лунтовського та його помічника Евгенія Чередніченко, який до того ж професійно здійснював фото та відео зйомки, щоб створити яскравий Backstаge.

Учасники ансамблю висловлюють безмежну вдячність власникам та працівникам іподрому КЛЛ «Аврора» у селищі Липове за теплу зустріч і за надання чудової можливості реалізації влансих грандіозних планів.

Джерело: http://www.kr-rada.gov.ua/news/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here