СБУ ВИКРИЛА НА ХАБАРЯХ У ПІВМІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ ДВОХ ПОСАДОВЦІВ У РАЙОНІ ПРОВЕДЕННЯ АТО

0
1752
views

Співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою сил АТО викрили на хабарях у майже півмільйона гривень двох посадовців у Донецькій області.
Правоохоронці встановили, що перший заступник голови однієї з райдержадміністрацій та чиновник Краматорської міськради паралельно вимагали «відкати» від підприємця, який виконав підрядні роботи за бюджетні кошти. Бізнесмен розробив проектну документацію для відновлення соціальної інфраструктури Донбасу, знищеної терористами.
Оперативники спецслужби задокументували, що перший заступник вимагала від комерсанта чотириста десять тисяч гривень, що становило 50% від суми виконаних робіт. Під час обшуку в службовому кабінеті посадовця правоохоронці виявили всю суму хабара.
Одночасно співробітники СБ України затримали у Краматорську чиновника міськради під час отримання від представника бізнесмена 75 тисяч гривень «відкату».
У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, обох посадовців затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального Кодексу України.
Тривають першочергові слідчо-оперативні дії.

СБ України

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here