55 РОКІВ В/Ч, ЯКА Є БАЗОЮ 3-го ОКРЕМОГО ПОЛКУ СПЕЦПРИЗНАЧЕННЯ, 3 РОКИ ВИХОДУ З ДОНЕЦЬКОГО АЕРОПОРТУ

0
2384
views

Сьогодні військова частина, правонаступником якої є Кропивницький 3-й окремий полк спеціального  призначення відзначає 55 річницю з дня створення. З цієї нагоди на території частини відбулись урочисті заходи та відзначення військовослужбовців.

О 8.20 на плацу частини вишикувались бійці підрозділів, було урочисто внесено прапор полку. В заході взяли участь представники міської та обласної влади, колишні командири частини, керівництво Сил спеціальних операцій.

Під час урочистостей бійці підрозділів отримали нагороди та відзначення, чергові військові звання. Міський голова Кропивницького Андрій Райкович окрім привітань, вручив іменний годинник командиру полку, та подарунки для полкової їдальні.

Волонтери громадської організації “Серця матерів Кіровоградщини” подарували частині “маскувальну сітку” з емблемою 3 оп СпП.

Окрім того, сьогодні виповнилось рівно 3 роки з дня виходу підрозділів 3 оп СпП з Донецького аеропорту. З цієї нагоди вже традиційно, над частиною підняли бойовий прапор, який винесли з собою з аеропорту в цей день. Командир полку полковник Олександр Трепак згадав поіменно всіх загиблих під час проведення АТО бійців 3 оп СпП. Присутні вшанували героїв хвилиною мовчання. Загалом під час проведення антитерористичної операції в полку 44 бойові втрати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here