КРОПИВНИЧАНИ ВІДВІДАЛИ ОДНЕ З НАЙБІЛЬШИХ ТЕХНІЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ

0
1793
views

5 жовтня на базі ПрАТ «Гідросила АПМ» відбувся День відкритих дверей. Профорієнтаційний захід на виробництві відбувся за ініціативою Олександра Шамшура, генерального директора ПрАТ «Гідросила АПМ» і був організований Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості.

Загалом у заході взяли участь 70 шукачів роботи. День відкритих дверей мав на меті, насамперед, ознайомити шукачів роботи з діяльністю підприємства, що сприяє поліпшенню його іміджу, специфікою діяльності даного підприємства й перспективами його розвитку, умовами праці, потребами у фахівцях та ін.

Ігор Чупров, начальник служби технічного контролю та Андрій Заїка, заступник головного технолога, змістовно презентували підприємство. Зазначалося, що ПрАТ «Гідросила АПМ» спеціалізується на виробництві насосів, компресорів та гідравлічних систем. Сьогодні підприємство потребує фахівців за такими професіями: слюсар з механоскладальних робіт, верстатник широкого профілю, оператор верстатів з програмним керуванням, терміст, шліфувальник та інші. Було озвучено основні професійні вимоги, необхідні для виконання виробничих завдань якісно та вчасно, а також на належному рівні. Крім того, відповідальні працівники підприємства поінформували присутніх про плани на майбутнє, у т.ч. вакансії, створення яких планується у наступному році, а також відповіли на всі запитання, які цікавили учасників заходу.

А. Заїка відзначив плідну та тривалу співпрацю ПрАТ «Гідросила АПМ» з Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості у напрямку укомлектування підприємства необхідними кадрами.  У результаті цієї співпраці на підприємство було працевлаштовано близько 200 безробітних громадян.

У свою чергу, Олена Чумаченко, начальник відділу активної підтримки безробітних  міськрайонного центру зайнятості, акцентувала увагу присутніх на тому, що центр зайнятості організовує на замовлення роботодавця професійне навчання зареєстрованих безробітних з урахуванням поточної та перспективної потреби ринку праці, а також стажування на робочих місцях.

На думку шукачів роботи, День відкритих дверей на виробництві був корисним для них і пройшов у цікавій та змістовній формі. Водночас, фахівці міськрайонного центру зайнятості мають надію на те, що захід принесе позитивні результати і роботодавцю в укомплектуванні кадрами підприємства, і громадянам, які шукають роботу.

Джерело: http://www.dcz.gov.ua/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here