ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ З КІРОВОГРАДЩИНИ ОДИН ІЗ КРАЩИХ В УКРАЇНІ САМБІСТ-ДИНАМІВЕЦЬ

0
710
views

У чемпіонаті серед працівників силових відомств, який відбувся у місті Харків, звання найсильніших виборювали 94 спортсмени, учасники 20 команд фізкультурно-спортивних колективів із багатьох регіонів держави.

В результаті напруженої боротьби здобути бронзу у ваговій категорії до 100 кг вдалося працівнику Новомиргородського відділення поліції – Анатолію Бондаренку.

Про свої спортивні здобутки у нинішньому чемпіонаті капітан поліції Бондаренко розповідає скромно, зауваживши, що поки що поступився першістю двом товаришам і однодумцям, які мають звання майстрів спорту міжнародного класу. Розповідає, що додому привіз не лише медаль і диплом, а й, в першу чергу, хороші враження та прагнення до майбутніх перемог. А їх у 31-річного дільничного офіцера вже чимало.

Займатися спортивною боротьбою він розпочав у 5-річному віці. На початку сина підтримали батьки, а згодом цю місію взяла на себе його подруга, а нині дружина – Ольга Бондаренко. Обираючи для себе професію після навчання, Анатолій без вагань вирішив стати правоохоронцем. Однак залишати спорт, попри свою зайнятість на роботі, ніколи навіть і не думав.

– Я не можу напевно сказати скільки отримав медалей і дипломів за своє життя, адже «збираю» їх з самого дитинства, – з посмішкою розповідає поліцейський. – Напевно, їх у мене до сотні, а вдома зберігаються не всі, бо частину передав школі, де навчався, ще з десяток залишилося у моїх батьків.

«Нині, всі свої спортивні досягнення я присвячую дружині Ользі. Вона працює у школі вчителем молодших класів і, незважаючи на напружений робочий графік та серйозні навантаження, знаходить час, аби підтримувати мене у спорті. У нас «на двох» участь у міжнародних Чемпіонатах Білорусі та Молдови, багатьох всеукраїнських турнірах, здобуті звання «чемпіонів» і«призерів». Мої перемоги, то і її заслуга, бо вона завжди поруч», – запевняє Анатолій.

Починаючи свій робочий день близько 7-ї ранку, дільничний офіцер поліції упевнений, що впоратися зі значним масивом справ йому допомагає добра фізична форма та витривалість, які здобув завдяки спорту.

 Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here