ДО ДЕРЖАВНОГО СВЯТА ПОЛІЦЕЙСЬКІ ОТРИМАЛИ НАГОРОДИ, А ВПЕРШЕ ПРИЙНЯТІ НА СЛУЖБУ В ПОЛІЦІЮ – СКЛАЛИ ПРИСЯГУ НА ВІРНІСТЬ УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДОВІ (ВІДЕО)

0
900
views

Із нагоди Дня захисника України в Головному управлінні Національної поліції в Кіровоградській області відбулися урочисті заходи за участі представників керівництва області та міста правоохоронних відомств, обласного військового комісаріату.

Першим із привітаннями до поліцейських звернувся очільник обласної поліції Сергій Кондрашенко.

«Більшість із вас охороняли порядок і несли службу на Сході держави. Разом із тим, усім вам вистачає роботи щодо захисту інтересів людей та боротьби зі злочинністю і на мирній території.

Тож дякую кожному за сумлінне виконання службових обов’язків і бажаю подальших успіхів, миру, добра та благополуччя», – зазначив Сергій Григорович.

Із нагоди свята працівники поліції отримали відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції», медалі «За заслуги», заохочення та цінні подарунки. Також Сергій Кондрашенко вручив Подяки ветеранам органів внутрішніх справ області.

До вітань долучилися і почесні гості – заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Коломійцев, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, міський голова Андрій Райкович – та вручили працівникам поліції Подяки.

У переддень державного свята у відомстві відбулася ще одна приємна і надзвичайно важлива подія. Працівники, вперше прийняті на службу до поліції, в урочистій обстановці склали Присягу на вірність Українському народові.

Керівник обласного главку привітав колег та побажав бути вірними Присязі.

– Нехай непорушним буде кожне дане вами слово і обраний шлях, – зазначив Сергій Кондрашенко.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here