НА ТЕЛЕКАНАЛАХ КІРОВОГРАДЩИНИ РОЗПОВІЛИ ПРО ПЕРЕРАХУНОК ПЕНСІЙ З 1 ЖОВТНЯ 2017 РОКУ

0
2089
views

Начальник головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області Наталія Сімонян 12 жовтня 2017 року зустрілася із журналістами обласних телеканалів «ТТV» та «Кіровоград» та провела інтерв’ю з питань проведення перерахунку пенсій у зв’язку із набранням чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій».

Медійники під час діалогу підняли також питання щодо страхового стажу та його основних складових, впровадження накопичувальної системи та особливостей і переваг впроваджуваних пенсійних змін.

Цього ж дня заступник начальника головного управління Олена Романченко та начальник управління пенсійного забезпечення Антоніна Торшина взяли участь у тематичній телерадіопрограмі «Радіомайдан», що виходить у прямому вечірньому ефірі на каналі «Кіровоград». Темою програми було питання проведеного перерахунку пенсій з 1 жовтня 2017 року, озвучувалися основні аспекти прийнятого Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій», а також надавалися відповіді на численні запитання громадян, що надходили на телефонні лінії програми.

Довідково: з 1 жовтня 2017 року на Кіровоградщині проведено перерахунки пенсій 268,0 тис. пенсіонерів, в середньому по області пенсія збільшилася на 453,0 грн і склала 2154,04 грн.

Джерело: http://osvita.kr-admin.gov.ua/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here