ЗА ДВА РОКИ ПЛАНУЄТЬСЯ ПОБУДУВАТИ ЖИТЛО ДЛЯ ПОНАД 22 ТИС. КОНТРАКТНИКІВ

0
1854
views

Про це повідомив Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак. Відповідні проекти гуртожитків для військових буди представлені вчора у Центральному спортивному комплексі Збройних Сил України.

«Що стосується проблеми розміщення особового складу, який виходить із району проведення АТО, ми зараз вже проводимо активну роботу у вирішенні цього важливого питання», – наголосив Міністр оборони України.

Він повідомив, що вже будуються й «ростуть» військові містечка на 6 тисяч чоловік на Широкому лані, Черкаському та Гвардійському по 2,5 тисячі людей, в інших Навчальних центрах.

«Там буде побудована інфраструктура для забезпечення якісного відновлення, відпочинку, навчання й реабілітації після виходу із району проведення АТО. В інших навчальних центрах і на полігонах, де будуть проходити навчання, ми плануємо встановити сучасні палатки, які також були сьогодні представлені Главі держави. В них комфортно та зручно відпочивати й готуватися до занять», – розповів Міністр оборони України Степан Полторак.

Джерело: http://www.kmu.gov.ua/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here