АНОНС ВІДКРИТТЯ МІЖНАРОДНОГО ФОРУМУ “КРЕАТИВНА УКРАЇНА”

0
751
views

19 жовтня (четвер), о 09.45 відбудеться відкриття дводенного Міжнародного форуму «Креативна Україна», спрямованого на промоцію та посилення розуміння «культури» та «креативності» в якості рушійних сил для зростання та сталого розвитку.

Участь у відкритті Форуму візьмуть: Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, Міністр культури України Євген Нищук, Голова представництва ЄС в Україні ХюґМінґареллі, Директор Директорату Культури та Креативності Європейської Комісії Мішель Ман’єр.

Форум об’єднає учасників креативних та культурних секторів, представників бізнесу, громадських установ і проектів, дослідників, а також полісімейкерів з України та інших країн Східного партнерства та  ЄС. У Форумі також візьмуть участь міністри та заступники міністрів культури країн Східного партнерства та ЄС, представники установ культури, бізнесу та організацій громадянського суспільства.

Захід проводиться Міністерством культури України разом з Програмою ЕС-Східногопартнерства «Культура і креативність», проектом ЄС Association4U, Національним бюро програми ЄС «Креативна Європа». Партнерами Форуму виступають: Британська Рада, Гете-інститут, Французький інститут, Мережа з культурного менеджменту та культурної політики ЕNCATC, Європейська мережа креативного бізнесу ECBN, Національна спілка театральних діячів України, Конгрес активістів культури та журнал L’Officiel.

Насичена дводенна програма Форуму зосереджена навколо декількох тем, пов’язаних з міжнародними тенденціями та кращими практиками щодо сприяння культурним та креативним індустріям, а також значенню культурного потенціалу для місцевого, регіонального та національного розвитку. Форум передбачає панельні дискусії, інтерактивні обговорення, воркшопи та консультації зацікавлених сторін.

Місце проведення: м. Київ, Київський академічний драматичний театр на Подолі (вул. Андріївський  узвіз, 20-б)

Початок заходу :  19 жовтня (четвер), о 09.45.

Акредитація для представників ЗМІ обов’язкова (до 18.00 18 жовтня): тел.: 234-15-36, ел.адреса: presa@mincult.gov.ua

Вхід на захід за редакційними посвідченнями та паспортами.

Джерело: http://mincult.kmu.gov.ua/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here