ЗА ДВА РОКИ ОБЛАСТЬ ІНВЕСТУВАЛА НА ПІДТРИМКУ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ 12 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ

0
1776
views
Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко розпочав щотижневу апаратну нараду з подяки усім причетним до підтримки військових частин Збройних Сил України, зокрема, до оновлення приміщення 3-го окремого полку спеціального призначення.

Слова вдячності депутатам облради за рішення про виділення коштів на проведення ремонту, фахівцям управління капітального будівництва ОДА та будівельникам-виконавцям робіт передав командир полку Олександр Трепак під час святкування Дня захисника України.
– Завдяки підтримці моєї ініціативи депутатами обласної ради за два роки область інвестувала у Збройні Сили України 12 мільйонів гривень, – зауважив Сергій Кузьменко. – Зроблено величезний об’єм роботи – відновлено стару історичну споруду, яка є архітектурно складною: замінено дах, електромережі, систему опалення, вікна, сантехніку, проведено косметичний ремонт. Це хороший подарунок військовослужбовцям до Дня захисника України.
Голова облдержадміністрації висловив сподівання, що спільними зусиллями на Кіровоградщині буде реалізовано ще не один проект з підтримки військовослужбовців.

Джерело: http://www.kr-admin.gov.ua/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here