ПРАЦІВНИК ПОЛІЦІЇ ОХОРОНИ СПІЙМАВ ЗЛОДІЯ, ПОВЕРТАЮЧИСЬ ДОДОМУ ЗІ СЛУЖБИ

0
309
views

У ранковий час біля гаражів, розташованих між багатоповерхівок, поліцейський помітив підозрілих осіб. Чоловіки кинулися тікати, одного з них працівник поліції наздогнав. Колеги, що прибули на підмогу, вилучили у злодія інструменти для зламу замків.

Старший сержант поліції батальйону Управління поліції охорони повертався додому зі служби. По дорозі побачив двох чоловіків, які копирсалися біля воріт гаража та сперечалися один з одним.

Поліцейському поведінка невідомих здалася підозрілою, тому він звернувся до них із питанням, аби з’ясувати, що відбувається. Побачивши поліцейського у форменому одязі, чоловіки почали тікати. Правоохоронець затримав одного зі зловмисників, про що терміново повідомив чергову частину Управління поліції охорони. На допомогу співробітнику негайно прибув наряд реагування.

При поверховому огляді у чоловіка поліцейські виявили рюкзак та поясну сумку з чималою кількістю предметів, призначених для зламу замків.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції. Особу правопорушника встановили. Ним виявився 42-річний місцевий житель, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку.

Нині за даним фактом проводиться перевірка для встановлення обставин події та винесення процесуального рішення.

 За матеріалами управління поліції охорони в Кіровоградській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here