РЕОРГАНІЗАЦІЯ ТА ЯКІСНІ ПОСЛУГИ: У КРОПИВНИЦЬКОМУ ОБГОВОРИЛИ ДІЯЛЬНІСТЬ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

0
506
views

В обласному центрі зайнятості відбулася нарада директорів міськрайонних та районних центрів зайнятості. Лілія Колесник, в. о. директора обласного центру зайнятості, у своєму виступі поінформувала присутніх про результати діяльності центрів зайнятості області щодо надання соціальних послуг населенню та роботодавцям у січні-вересні 2017 року.

Окреслила основні завдання на поточний рік у напрямку підвищення ефективності надання соціальних послуг різним категоріям клієнтів служби зайнятості. Наголосила на забезпеченні адресного та індивідуального підходу до кожного клієнта з використанням сучасних інтернет-ресурсів служби зайнятості.

Також Л.Колесник поінформувала директорів про заходи, що вживатимуться обласним центром зайнятості у рамках реформування державної служби зайнятості, його етапи.

У ході наради обговорювалася низка виробничих питань, зокрема, про удосконалення роботи, що спрямована на забезпечення якісного підбору персоналу на замовлення роботодавців та прискорення працевлаштування шукачів роботи й безробітних, у т.ч. демобілізованих військовослужбовців, учасників АТО, внутрішньо переміщених осіб та ін.

За результатами наради директорам базових центрів зайнятості були надані доручення щодо забезпечення виконання основних завдань Державної служби зайнятості (Центрального апарату) у напрямку реалізації державної політики зайнятості населення та її реформування.

У підсумку Л.Колесник зазначила, що робота центрів зайнятості області має бути якісною, злагодженою та спрямованою на якнайшвидше повернення безробітних громадян до трудової діяльності та на задоволення кадрових потреб роботодавців.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here