В ОБЛАСТІ ПРИПИНЕНО ДІЯЛЬНІСТЬ НЕЗАКОННИХ ГРАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ

0
560
views

Прокуратура Кіровоградської області здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактами незаконного заняття гральним бізнесом (ч.1 ст.203-2 КК України).

Працівниками Управління захисту економіки у Кіровоградській області департаменту захисту економіки Національної поліції України спільно з прокурорами проведено санкціоновані обшуки з метою перевірки можливих фактів діяльності гральних закладів, розташованих на території міст Знам”янка, Світловодськ, Олександрія (Кіровоградської області) та м. Кременчук (Полтавської області).
Приміщення функціонували як Інтернет-клуби та місця розповсюдження державних лотерей, насправді ж там незаконно надавались послуги у сфері грального бізнесу.

Правоохоронними органами проведено сім обшуків, у результаті яких вилучено 49 системних блоків, 48 моніторів, 3 ноутбуки, гральні автомати, ключі до них, купюроприймачі, монетоприймачі, чековий термінал, покерний стіл, а також грошові кошти, що використовувались для організації протиправної діяльності та документацію, яка вказує на причетність громадян до незаконної діяльності у сфері грального бізнесу.
На вилучене майно накладено арешт. У провадженні призначено низку експертиз, тривають подальші слідчі дії. Вживаються заходи задля притягнення організаторів незаконного бізнесу до передбаченої законом відповідальності.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here