ПАТРУЛЬНІ ЗАТРИМАЛИ ДВОХ ДІВЧАТ, ЯКІ ПОБИЛИ ТА ПОГРАБУВАЛИ СВОЮ ОДНОЛІТКУ

0
438
views

24-річна кропивничанка наразі перебуває в обласній лікарні з численними синцями та травмами.  Інцидент, який вражає своєю жорстокістю трапився 22 жовтня, близько 14-ї години. Щойно патрульні отримали повідомлення про грабіж, який стався на вулиці Академіка Тамма, біля Дендропарку, одразу виїхали на місце події.

24-річна дівчина розповіла охоронцям порядку, що двоє невідомих осіб, жіночої статі, 19-и і 30-и років, відкрито із застосуванням фізичної сили, а саме ударивши рукою в область голови, заволоділи її сумкою, в якій знаходилися мобільний телефон, гроші та банківські картки. Після – зв’язали її, зняли кросівки та хотіли зняти з неї лосини, втім щось завадило їм і вони втекли в невідомому напрямку, залишивши її просто неба.

Заявниця запам’ятала основні прикмети своїх кривдниць та передала інформацію інспекторам.

Патрульні зв’ясували, що злодійки не місцеві – проживають в одному із селищ Бобринецького району. І, ймовірніше за все, цього дня, мали їхати додому. На автостанції охоронці порядку дізналися, коли саме відправляється рейсовий автобус до селища, та вирушили слідом за ним.

Близько 15-ї години, на одній із зупинок, на вулиці Соборній, патрульні виявили двох дівчат, схожих на тих, що розшукували. Побачивши патрульний екіпаж, дівчата спробували втекти – заскочили в перший маршрутний засіб, проігнорувавши свій рейсовий автобус.

 

Патрульний екіпаж одразу зупинив автомобіль, в якому перебували втікачки та затримав їх.
Підозрювані мали при собі сумку та кросівки потерпілої. Інспектори доставили затриманих до міського відділу поліції, де вони й зізналися у скоєнні злочину.

Заявниця також упізнала своїх кривдниць. Наразі справою займаються слідчі.

Джерело: https://www.facebook.com/kroppolice/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here