БІЛЬШЕ 100 МЕШКАНЦІВ ОБЛАСТІ СТАЛИ ЦЬОГОРІЧ ТРАКТОРИСТАМИ

0
334
views

Професія «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» є актуальною на ринку праці. Упродовж цього року за сприяння центрів зайнятості області за цією професію під конкретне замовлення роботодавців з гарантованим працевлаштуванням пройшли навчання більше 100 мешканців області з числа безробітних.

Слід зазначити, що служба зайнятості здійснює професійне навчання безробітних відповідно до потреб ринку праці та замовлень роботодавців на базі навчальних закладів області сільськогосподарського спрямування. Професійне навчання постійно наближається до потреб роботодавців, переноситься безпосередньо на виробництво, вдосконалюються навчальні програми та плани, у т.ч. для перспективних напрямків розвитку сільськогосподарського виробництва.

Зазначена робота здійснюватиметься обласною службою зайнятості й надалі, адже професійне навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації сприяє поверненню безробітних громадян до продуктивної праці, скороченню терміну перебування їх на обліку в службі зайнятості, прискоренню працевлаштування шляхом підвищення конкурентоспроможності на ринку праці.

Відділ організації профнавчання обласного центру зайнятості

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here