ОЛЕКСАНДРІЙСЬКІ СТАРШОКЛАСНИКИ ВІДВІДАЛИ ОДИН З НАЙБІЛЬШИХ ЗАВОДІВ РЕГІОНУ

0
367
views
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Фахівці Олександрійського міськрайонного центру зайнятості організували екскурсію на завод підйомно-транспортного устаткування «Віра-Сервіс Інтермаш», для учнів Олександрійського загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів №16.

Під час екскурсії, яку проводив технічний директор підприємства Олег Євсеєв, учні ознайомилися з історією створення, розвитку та напрямом діяльності заводу. Старшокласники відвідали цех, де ознайомилися з роботою інженера-конструктора, токарів, фрезерувальників, шліфувальників, різальника на лазерній установці, слюсаря-ремонтника тощо.

Найцікавішим стало для дітей знайомство з продукцією, яку випускає завод – кранами. У свою чергу, О. Євсеєв додав, що їхнє підприємство успішно конкурує на кранобудівному ринку не тільки в Україні, але й за кордоном.

Таким чином, учні ознайомились зі змістом багатьох професій безпосередньо в умовах професійної діяльності. Крім того, школярі дізнались значення презентованих спеціальностей для суспільства та економічного розвитку не тільки Олександрійщини, а й України загалом; побачили можливості працевлаштування, перспективи професійного розвитку та здобуття досвіду.

 Учасники екскурсії дійшли висновку, що ґрунтовні знання з основ наук потрібні і майбутнім інженерам, і робітникам. Адже необхідно докласти багато зусиль, аби стати висококваліфікованим фахівцем у обраній справі.

О. Клочко, провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Олександрійського міськрайонного центру зайнятості

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here