ОЦІНКА РОБОТИ ГОСПОДАРСЬКОГО СУДУ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЧЕРЕЗ АНОНІМНЕ ОПИТУВАННЯ

0
393
views

У господарському суді Кіровоградської області проходитиме оцінювання роботи судової установи шляхом анонімного опитування учасників судового провадження, суддів та працівників апарату господарського суду.

Як повідомляють у суді, у період з 23 жовтня по 3 листопада 2017 року проводитиметься анкетування учасників судового провадження господарського суду та відвідувачів суду щодо стану задоволеності роботою господарського суду Кіровоградської області.

Окрім того, з 30 жовтня по 3 листопада проходитиме анонімне опитування суддів та працівників апарату господарського суду Кіровоградської області щодо рівня внутрішньої організації роботи суду шляхом заповнення відповідних анкет.

Отримати анкету для заповнення учасники судового провадження та відвідувачі суду зможуть на першому поверсі приміщення суду у судових розпорядників (пункт пропуску), де знаходитиметься і скринька для вміщення вже заповнених анкет.

Також усі бажаючі взяти участь у опитуванні матимуть змогу самостійно роздрукувати відповідну анкету із офіційного веб-сайту Господарського суду Кіровоградської області.

Відповіді респондентів буде узагальнено господарським судом, а висновки та пропозиції щодо удосконалення роботи – розміщено на офіційному веб-сайті господарського суду Кіровоградської області.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here