ПРОЕКТИ «ГРОМАДСЬКОГО БЮДЖЕТУ – 2018», ДОПУЩЕНІ ДО НАРОДНОГО ГОЛОСУВАННЯ МІСЬКОЮ РАДОЮ КРОПИВНИЦЬКОГО

0
510
views

До фіналу конкурсу громадських проектів, які будуть реалізовуватися за кошти міського бюджету у наступному, 2018 році, вийшли 30 малих проектів з кошторисом до 150 тисяч гривень, 11 великих з фінансуванням до одного мільйона гривень і 7 соціальних, направлених на підвищення комфортності проживання у Кропивницькому людей з інвалідністю.

Серед малих проектів найбільше – 11, мають на меті створення додаткових умов заняттями фізичною культурою і спорту, 9 – дадуть можливість покращити дозвілля дітей у місті, 4 проекти започатковуються для благоустрою території міста, 3 – мають мистецьку направленість. Усі малі проекти разом потребують фінансування у розмірі 3 844 193,0 гривень.

Наймасштабнішим із великих проектів є створення «Амфітеатру» на селищі Новому, його кошторис складає один мільйон гривень. У суму 998 тисяч гривень оцінюється благоустрій набережної річки Інгул у Кропивницькому, 995 тисяч гривень за розрахунками є вартість ремонту соціально-реабілітаційного центру по вулиці Нікітіна, 25. Найбюджетнішим – 240 тисяч гривень є проект облаштування пішохідного переходу через яр у мікрорайоні Завадівка. Загальний кошторис великих проектів складає 8 904 158,68 гривень.

Серед соціальних проектів пропонуються для реалізації у Кропивницькому: «Встановлення підіймальної платформи на автомобіль служби соціального таксі», «Обладнання спеціального спортивного залу для занять ЛФК», «Капітальний ремонт Центру соціальної реабілітації (денного догляду дітей)», «Ремонт тренажерів для осіб з інвалідністю», «Виготовлення підйомного пристрою для підняття людей з інвалідністю до вагону», «Встановлення ігрового майданчика адаптованого для дітей з інвалідністю» та «Створення умов для забезпечення роботою з гідною оплатою для людей з особливими потребами». Вартість усіх соціальних проектів складає 1 065 678,0 гривень.

Проголосувати за будь-який проект у кожній номінації можна буде впродовж 12 днів із 30 жовтня по 10 листопадаВіддати свій голос за обраний проект можна на офіційному сайті міської ради або у ЦНАПі в будні дні із 10 до 16 години та у вихідні з 10 до 13 години.

З повним переліком проектів, допущених до народного голосування можна ознайомитися за посиланням http://www.kr-rada.gov.ua/proekti-gromadskiy-byudzhet/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here