ПРАЦІВНИКИ ДФС ЗА ВЛАСНИМ БАЖАННЯМ НЕСУТЬ СЛУЖБУ В ЗОНІ ПРОВЕДЕННЯ АТО

0
1866
views

19 жовтня 2017 року відбулася чергова ротація співробітників податкової міліції, які виконують функції Державної фіскальної служби в зоні проведення АТО.

До Головного управління ДФС у Кіровоградській області із зони антитерористичної операції, за ротацією, повернулися 5 співробітників оперативного управління. Працівники податкової міліції, за власним бажанням, несли службу в складі зведеного підрозділу податкової міліції ДФС України, на контрольних пунктах в’їзду/виїзду на межі Луганської області, упереджуючи незаконне переміщення товарів через «умовний» кордон на сході країни.

Під час урочистої зустрічі, яка відбулася 24 жовтня, в.о. начальника ДФС у Кіровоградській області Сергій Тертичний висловив слова подяки колегам за стійкість та мужність, проявлену під час виконання службових обов’язків, внесок у захист економічної безпеки країни, та вручив грамоти Головного управління ДФС у Кіровоградській області.

Податкові міліціонери, які повернулися після небезпечної служби, отримають законну відпустку, після чого повернуться для проходження служби на попередні місця роботи.

ГУ ДФС у Кіровоградській області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here