СТАНЬ СТУДЕНТОМ НА ОДИН ДЕНЬ

0
580
views

Старшокласників Кіровоградщини запрошують «пірнути» у вир студентського життя через профорієнтаційний проект «Стань студентом на один день», в рамках реалізації якого учнівська молодь має можливість відчути себе студентами, дізнатися про студентське життя ставши один день «студентами».

Враховуючи позитивні відгуки вчителів, учнів та їхніх батьків, Кіровоградський обласний центр зайнятості, за підтримки управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації продовжує реалізацію даного проекту у  навчальному 2017-2018 роках.

Днями, в приміщенні сесійної зали Кіровоградської районної державної адміністрації відбулася інструктивно-методична нарада організаторів виховного процесу (заступників директорів шкіл з виховної роботи і педагогів-організаторів) загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району щодо питань профорієнтації учнівської молоді. До заходу долучилась Галина Хлань, провідний фахівець відділу організації профорієнтації обласного центру зайнятості.

 «Учнівська молодь, обираючи професію, досить часто почуває себе невпевнено, проявляє надмірну обережність, боїться помилитися і прийняти неправильне рішення. Багато випускників взагалі не уявляють собі ким бути, до якого навчального закладу вступати і чи взагалі вчитися далі. Як це бути студентом? Яке  студентське життя? Чи важко вчитися?», – зазначила Галина Хлань, презентуючи цей проект. Продовжуючи, вона ознайомила присутніх з ідеєю та змістом проекту «Стань студентом на один день», з умовами участі в ньому випускників 9, 11 класів та ін.

На завершення учасники схвально віднеслися до проведення таких акцій для учнівської молоді, адже пірнувши хоча на один день у вир студентського життя, старшокласники, при виборі навчального закладу для вступу, матимуть особисті враження, а отже це стане поштовхом для правильного вибору шляху у професійне майбутнє!

Г. Хлань, провідний фахівець відділу організації профорієнтації обласного центру зайнятості

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here