ВІДЗНАКА ФЕДЕРАЦІЇ РОБОТОДАВЦІВ УКРАЇНИ «МЕДАЛЬ ЗА ЗАСЛУГИ»

0
2276
views

Відзнаку Федерації роботодавців України «Медаль за заслуги»  з нагоди 15-річчя організації отримав директор ТОВ ОЕЗ «Градолія» Володимир Умріхін.

Нагороду вручив голова Організації роботодавців Кіровоградської області Павло Штуман під час спільного розширеного засідання Кіровоградського обласного об’єднання організацій роботодавців та Кіровоградського обласного відділення Української спілки промисловців і підприємців.

«Володимир Костянтинович – один з кращих роботодавців Кіровоградщини. «Градолія» – це молода компанія, яка виробляє на експорт соняшникову олію, за чотири роки своєї роботи перетворилася на потужний завод. За цей час було освоєно 40 мільйонів доларів інвестицій і створено 190 робочих місць. В даний час реалізується новий інвестиційний проект на 8 мільйонів доларів, що передбачає створення додатково 100 робочих місць. Мені пощастило особисто побувати на цьому чудовому підприємстві, бачити, як «Градолія» зростає і розвивається, будується нове виробництво з глибокої переробки і бутилювання соняшникової олії, впроваджуються найсучасніші технології», – зазначив Павло Штутман під час вручення нагороди.

ПрАТ “Гідросила ГРУП”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here