СІЛЬГОСПВИРОБНИКИ ПІДСУМОВУЮТЬ РЕЗУЛЬТАТИ ДІЯЛЬНОСТІ ТА ГОТУЮТЬСЯ ДО ЗИМИ

0
979
views

Добігає до завершення  календарна осінь, тож головним завданням для аграріїв стає своєчасне проведення комплексу робіт з підготовки  до зимового періоду.

Не стоїть осторонь і служба зайнятості, яка допомагає сільгоспвиробникам підібрати необхідний персонал для виконання зазначених робіт, а також виконати другорядні, проте невідкладні роботи, при цьому не відволікаючи основний персонал від робочого процесу.

З метою оперативного підбору необхідних працівників для виконання робіт тимчасового характеру, Петрівський районний центр зайнятості організовував на замовлення ФГ “Злагода НС” та ФОП Буртовий А. М. міні-ярмарок вакансій.

Під час заходу шукачі роботи мали змогу отримати інформацію про обсяги запланованих робіт на зазначених підприємствах: зокрема, заплановано провести роботи з благоустрою підвідомчих територій, прибирання складських приміщень та підготовки сільськогосподарської техніки до весняно-польових робіт.

У результаті міні-ярмарку вакансій, 8 осіб виявили бажання узяти участь у роботах тимчасового характеру. Слід зазначити, що зацікавленість підприємств в організації таких робіт має неабиякий сенс: окрім забезпечення виконання нагальних тимчасових робіт, розширюються можливості роботодавця у підборі майбутніх працівників.

Керівництво ТОВ «Новокиївка», що займається вирощування та переробкою сільськогосподарської продукції, звернулось до районного центру зайнятості за допомогою у підборі кандидатів на заповнення вільного робочого місця за професією «охоронник». З кожним потенційним працівником відбулася співбесіда за участі роботодавця. Як результат, з одним    безробітним, який має вади здоров’я, було укладено договір на  стажування безпосередньо на робочому місці з подальшим працевлаштуванням.

Загалом з початку року до тимчасових робіт залучено 185 осіб з числа безробітних, переважна більшість з яких була задіяна саме в агропромисловому виробництві.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here