У КРОПИВНИЦЬКОМУ ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ УСТАНОВ НОТАРІАТУ КІРОВОГРАДЩИНИ

0
1792
views

Сьогодні, 31 жовтня, відбулося розширене засідання колегії установ нотаріату Кіровоградської області, на якому були присутні 125 нотаріусів області.

На початку засідання зі вступним словом виступив начальник обласного управління юстиції Вадим Гуцул і проінформував присутніх про пріоритети та механізми підвищення ефективності роботи установ нотаріату Кіровоградської області з урахуванням результатів проведеної Міністерством юстиції України цільової перевірки Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області.

Окрім цього, під час колегії начальник відділу з питань нотаріату обласного органу юстиції Татевік Іванова повідомила про результати проведення цільової перевірки Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області з питань дотримання вимог Закону України «Про нотаріат» щодо організації діяльності державних і приватних нотаріусів області, дотримання ними порядку вчинення нотаріальних дій та виконання правил нотаріального діловодства.

Насамкінець, присутні обговорили практичні проблеми, які виникають у нотаріальній діяльності, та варіанти їх ефективного вирішення.

Джерело: http://www.krjust.gov.ua/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here