ШКОЛИ ОТРИМАЛИ ДАНІ ПРО ДЕТАЛІ ЗНО СВОЇХ ВИПУСКНИКІВ

0
1838
views

Український центр оцінювання якості освіти підготував дані про виконання завдань зовнішнього незалежного оцінювання випускниками закладів освіти в 2017 році. Даними зможуть користуватись адміністрації шкіл, використовуючи спеціальний онлайн-сервіс УЦОЯО.

Використовуючи подану інформацію представники закладів освіти матимуть можливість проаналізувати, як виконали те чи інше завдання тесту з кожного предмета їхні учні, а також порівняти результати виконання завдання випускниками школи з показниками на рівні району, міста.

Для кожного із завдань сертифікаційної роботи вказано відсоток набраних учнями класу або закладу балів від максимально можливої кількості тестових балів, що могли отримати учні, які проходили тестування з певного навчального предмета.

В Українському центрі оцінювання якості освіти висловили сподівання, що надані матеріали допоможуть вчителям проаналізувати рівень засвоєння учнями навчального матеріалу з відповідної теми та скоригувати процес викладання навчальних предметів.

Вхід до сервісу можливий за логіном і паролем, отриманими закладом освіти від регіонального центру оцінювання якості освіти.

Джерело: http://osvita.ua/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here