ОЧІКУЄМО РЕФОРМУ, ЩО ДАСТЬ ПОШТОВХ ДЛЯ РОЗВИТКУ БІЗНЕСУ І ЕКОНОМІКИ

0
1817
views
На цьому наголосив голова ОДА під час апаратної наради. За його словами, тема спрощення ведення підприємницької діяльності була серед актуальних на засіданні Ради регіонального розвитку минулого тижня.

“Одним із головних завдань держави є створення сприятливих умов для розвитку бізнесу, зростання об’ємів виробництва, що в результаті дасть більше коштів в бюджет для вирішення різних соціальних питань”, – зауважив Сергій Кузьменко.
“Нас не задовольняє зростання ВВП на рівні 2-3%, повинні мати 5-7 %, а для цього мають бути створені належні умови для ведення бізнесу. Не повинні всі правоохоронні органи, кожна контролююча інстанція навчати бізнесмена, як заробляти кошти. Такий підхід має відійти в історію. Має бути створений єдиний орган – фінансова служба – яка повинна контролювати два основних показника: сплату податків і своєчасність виплати заробітної плати. Тому ми очікуємо ближчим часом реформу, яка дасть черговий поштовх для розвитку підприємництва, реального сектору економіки і рухатиме країну вперед”, – підкреслив голова облдержадміністрації.

Джерело: http://www.kradmin.gov.ua/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here