ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ПРАТ «ГІДРОСИЛА АПМ»

0
930
views

Фахівцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості для 50 шукачів роботи організовано День відкритих дверей – черговий захід для збільшення поінформованості шукачів роботи про вищезазначене підприємство, ознайомлення безпосередньо зі специфікою його діяльності та підвищення зацікавленості у працевлаштуванні на вакантні робочі місця.

На відкритті заходу Ігор Чупров, начальник служби технічного контролю та Наталія Фаранюк, начальник центральної заводської лабораторії, змістовно презентували підприємство. Вони повідомили про  перспективи розвитку, умови праці, потребу у фахівцях та ін.

Зазначалося, що ПрАТ «Гідросила АПМ» спеціалізується на виробництві насосів, компресорів та гідравлічних систем. Сьогодні підприємство потребує фахівців за такими професіями:

  • слюсар з механоскладальних робіт;
  • верстатник широкого профілю;
  • оператор верстатів з програмним керуванням;
  • терміст;
  • шліфувальник та інші.

Було озвучено основні професійні вимоги, необхідні для виконання виробничих завдань на належному рівні, якісно та вчасно. Крім того, поінформували про плани на майбутнє, у т.ч. вакансії, створення яких планується у наступному році, а також відповіли на всі запитання, що цікавили учасників заходу.

   У свою чергу, фахівцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, було акцентовано увагу присутніх на можливості професійного навчання зареєстрованих безробітних на замовлення роботодавця, з урахуванням поточної і перспективної потреби ринку праці, а також стажування безпосередньо на робочих місцях та висловлено надію, що захід принесе позитивні результати  роботодавцю в укомплектуванні вакансій і громадянам, які шукають роботу.

На думку безробітних громадян, День відкритих дверей на виробництві пройшов у цікавій та змістовній формі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here