ПІД ЧАС АУКЦІОНУ НА КІРОВОГРАДЩИНІ ВАРТІСТЬ ОРЕНДИ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ ЗРОСЛА ДО МАЙЖЕ 112 ВІДСОТКІВ

0
1673
views

Упродовж жовтня 2017 року аграрії Кіровоградщини придбали права оренди на п’ять земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності. Відповідні торги були проведені в Головному управлінні Держгеокадастру у Кіровоградській області.

Дані земельні ділянки розташовані на територіях Знам’янського, Добровеличківського, Компаніївського, Петрівського та Гайворонського районів Кіровоградської області, їх загальна площа становить 172 гектари. Використовуватися вони будуть для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Завдяки земельним торгам, до бюджетів сільських рад Кіровоградщини щорічно надходитиме 656,860 тис. гривень.

Найдорожче під час торгів продані права оренди на земельну ділянку площею майже 23,6 га сіножатей в адміністративних межах Тополівської сільської ради Гайворонського району Кіровоградської області, де стартова ціна піднялася до 111,88% від нормативної грошової оцінки та становить 161,303 тисячі гривень.

 Довідково

Земельні торги проводяться відповідно до глави 21 Земельного кодексу України «Продаж земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах». Інформація про лоти із зазначенням місця розташування земельних ділянок, їх площ та кадастрових номерів, а також стартового розміру річної орендної плати розміщена на сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у розділі «Земельні аукціони».

ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ГЕОДЕЗІЇ, КАРТОГРАФІЇ ТА КАДАСТРУ

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here