ОГОЛОШЕНО КОНКУРС СТУДЕНТСЬКИХ РОБІТ ДЛЯ МАЙБУТНІХ ПРОКУРОРІВ

0
449
views

Генеральною прокуратурою України та Міністерством освіти та науки України підписано наказ від 13.10.2017 № 289/1375 «Про співпрацю та комунікацію між відомствами». В рамках цього Наказу заплановане щорічне проведення конкурсів серед студентів з прокурорсько-слідчих питань.

Перший такий конкурс творчих робіт оголошено Міністерством освіти та науки України 25.10.2017. 

На базі регіональних прокуратур буде створено комісії з оцінки робіт студентів, до складу яких увійдуть прокурори, представники департаментів (управлінь) освіти і науки обласних державних адміністрацій та вищих навчальних закладів (за згодою), які за наслідками вивчення робіт оберуть 20 найкращих та скерують до Генеральної прокуратури України, де і буде проведено фінал конкурсу.
Нагородження переможців відбудеться 13 грудня 2017 року, їх роботи опублікуються в офіційному виданні «Вісник прокуратури».
Так, учасникам конкурсів запропоновані наступні теми робіт: «7 кроків до покращення роботи прокурора»; «7 кроків прокурора назустріч суспільству».Роботи необхідно надіслати на електронну адресу (kadry@kir.gp.gov.ua; moroz@kir.gp.gov.ua; oblprokuratura@kir.gp.gov.ua)прокуратури тієї області, на території якої знаходиться навчальний заклад, до 17 листопада 2017 року.
В листі необхідно вказати прізвище, ім’я, по батькові, вищий навчальний заклад, у якому навчаєтесь, курс та спеціальність, а також засоби зв’язку – телефон, електронна адреса та адреса місця проживання. Серед вимог до робіт: самостійна підготовка робіт, які раніше не оприлюднювалися; виконання робіт українською мовою.
Роботи мають бути виконані у форматі доповіді (до 4 сторінок друкованого тексту формату А4, Times New Roman, 14 кегль, 1,5 інтервал); презентації Power Point (до 10 слайдів); інтерактивної презентації (наприклад, судове засідання за участю прокурора, інтерв’ю для ЗМІ тощо) із текстовим супроводженням; реклами (рекламний ролик, буклет, брошура тощо) із текстовим супроводженням.
Основним критерієм оцінки робіт є новизна, креативність та реальність впровадження пропозицій в діяльність органів прокуратури.
Прес-служба прокуратури області

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here