ПАТРУЛЬНІ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ПО ГАРЯЧИХ СЛІДАХ ЗАТРИМАЛИ ГРАБІЖНИКІВ

0
310
views

Подія сталася учорашнього вечора, 6 листопада, близько 22 години у Центральному сквері Кропивницького. До чоловіка раптово підійшли двоє невідомих йому осіб та відкритим шляхом заволоділи його мобільним телефоном. Після чого вони зникли у невідомому напрямку.

Повідомлення на лінію 102 зробили двоє громадян, які випадково стали свідками цієї події та бачили як виглядають грабіжники.

Протягом декількох хвилин на місце події прибув екіпаж патрульної поліції. Відразу взявши заявника та свідків на борт, патрульні почали відпрацьовувати прилеглі до місця події території. Одночасно було передано орієнтування із описом нападників іншим екіпажам патрульної поліції.

Через 10 хвилин, обстежуючи район площі Богдана Хмельницького, правоохоронці виявили двох чоловіків, які підпадали під орієнтування. Заявник та свідки впізнали у них грабіжників.

Патрульні поліцейські спільно із нарядом роти поліції особливого призначення затримали нападників. При поверхневій перевірці у одного із чоловіків був виявлений мобільний телефон, який належить заявнику. Затриманими виявилися громадяни, які раніше вже притягалися до кримінальної відповідальності за подібні злочини.

Осіб було доставлено у Кропивницький відділ поліції та передано слідчим для подальшого з’ясування усіх обставин справи.

Джерело: https://www.facebook.com/kroppolice/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here