ПРОФЕСІЙНИЙ ДІАЛОГ: У КРОПИВНИЦЬКОМУ ВІДБУЛАСЬ ПРЕЗЕНТАЦІЯ РОБОТОДАВЦІВ

0
520
views

У Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості за участі представників місцевих роботодавців відбулася ділова зустріч, під час якої обговорювались питання професійного навчання дорослого населення під конкретне замовлення роботодавців.

Основним завданням центру зайнятості є допомога у пошуку роботи безробітним особам і позитивний результат досягти можливо лише завдяки побудові тісної співпраці з роботодавцями. Тому, за ініціативи Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, в рамках місячника профорієнтації молоді  «Професійні горизонти» проведено «Презентацію роботодавців».

Метою заходу було  зацікавити безробітних у здобутті нової робітничої професії, для подальшого працевлаштування на підприємства, які сьогодні себе презентували, а саме:

  • ПАТ «Гідросила»;
  • ПОГ «АПВТ «Фірма Ласка»;
  • НВФ ТОВ «КІТ-Консалтінг»;
  • Інгульська шахта ДП «Східний гірничо-збагачувальний комбінат»;
  • ПП «Бур-сервіс».

Представники підприємств розповіли про історію створення підприємств, напрямки діяльності, технологічні процеси, потребу в робітничих професіях, умови та оплату праці тощо.

Фахівці служби зайнятості проінформували присутніх про ситуацію на ринку праці, про потребу в професійному розрізі, про послуги, які надає центр зайнятості та про можливість навчання безробітних під замовлення роботодавця за професіями: токар та електрогазозварник.
Безробітні, які брали участь у заході, виявили зацікавленість у здобутті нової професії та можливості подальшого працевлаштування на дані підприємства.

Таким чином, з 14 безробітних сформували заяви на навчання 4 особи за професією «токар» та 2 особи за професією «електрогазозварник».

«Презентація роботодавця» пройшла у вигляді інформативного полілогу. Усі присутні отримали вичерпні відповіді на питання та подякували роботодавцям за приділену увагу.

Я. Шевченко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here