ЕКС-ГРАВЕЦЬ КРОПИВНИЦЬКОЇ «ЗІРКИ» ТА ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ ЮРІЙ МАРТИНОВ ПОТРЕБУЄ ДОПОМОГИ

0
1983
views

У Юрія Петровича нині непроста ситуація зі здоров’ям. Лікарі діагностували в Мартинова післятравматичний правобічний коксартроз. Юрію Мартинову необхідне протезування, а саме тотальне безцементне ендопротезування правого кульшового суглоба.

Частину коштів, котрі «Зірка» отримає за продажу білетів на прийдешній матч з київським «Динамо», футбольний клуб направить на оплату лікування свого колишнього футболіста. Тому, коли ви прийдете на стадіон, ви зможете не лише підтримати свою улюблену команду, а й допомогти легендарному гравцю «зіркових». Нагадаємо, що матч проти віце-чемпіона України відбудеться 18 листопада, початок зустрічі о 14:00.

ДОВІДКА

Юрій Мартинов народився 5 червня 1965 року в місті Херсон. Виступав за команди «Кристал» (Херсон), «Нафтовик» (Охтирка), «Варта» (Познань, Польща), «Меліоратор» (Каховка), «Сіріус» (Жовті Води), «Зірка» (Кіровоград), СК «Миколаїв». У складі нашої команди він виступав з 1993 по 1996 роки, а також з 1997 по 1999 роки. Загалом, в футболці «Зірки» провів більше 130 матчів, забив більше 30 м’ячів. Юрій Мартинов є одним з небагатьох футболістів, котрі з першої ліги викликалися до лав національної збірної України. Свій єдиний матч за збірну України зіграв 25 березня 1995 року в рамках відбіркового циклу на чемпіонат Європи 1996 року зі збірною Хорватії (тоді у складі «синьо-жовтих» дебютували Шевченко, Мізін і Калітвінцев).

Кожен із вас може окремо допомогти Юрію Мартинову з лікуванням, надіславши кошти за ось цими реквізитами.

Банківські реквізити: Картка Приватбанку: 4149 4991 0694 5833 (Одержувач: Юрій Мартинов)

Призначення: «Благодійний внесок»

Номер телефону Юрія Мартинова: 099 527 21 11

Джерело: http://fczirka.com.ua/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here