ЗЛОВМИСНИКА, ЯКИЙ ПОРАНИВ НОЖЕМ ПОЛІЦЕЙСЬКОГО У КРОПИВНИЦЬКОМУ, ВИПУСТИЛИ ПІД ДОМАШНІЙ АРЕШТ

0
326
views

Одного із арештованих, який 26 жовтня ввечері в обласному центрі поранив ножем у спину заступника командира батальйону Управління патрульної поліції Кропивницького Дениса Скобіоале, випустили під домашній арешт.

На період розслідування запобіжний захід у вигляді взяття під вартою на період 60 діб було обрано двом фігурантам у цій справі, Дмитру Токару 1988 року народження та Артему Усенко 1994 року народження. Дії підозрюваних попередньо кваліфікуються ч.4 ст.296 Хуліганство (Дії, що вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, – караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років) ККУ та ч.1 ст. 348 Посягання на життя працівника правоохоронного органу (Вбивство або замах на вбивство працівника правоохоронного органу чи його близьких родичів у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків, а також члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця у зв’язку з їх діяльністю щодо охорони громадського порядку, – караються позбавленням волі на строк вїд дев’яти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі)ККУ.

Втім, як стало відомо “НС”,  9 листопада 2017 року одному із затриманих, а саме Дмитру Токару, який підозрюється у нанесені ножового поранення заступника командира батальйону Управління патрульної поліції Кропивницького Апеляційним судом Кіровоградської області було змінено міру запобіжного заходу із взяття під вартою на домашній арешт. Під час судового засідання Дмитро Токар підтвердив, що в на момент вчинення правопорушення він перебував у стані сп»яніння. Нагадаємо, 26 жовтня 2017 року, близько 21-ї години вечора, заступник командира батальйону УПП Кропивницького Денис Скобіоале отримав ножове поранення під час затримання озброєних зловмисників, які перед цим погрожували її застосуванням перехожим. Наразі Денис Скобіоале перебуває на лікуванні в міській лікарні №4. За словами медиків, йому пощастило, що ніж не пошкодив життєво важливі органи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here